Vanliga besvär

Här är de vanligaste orsakerna till att folk söker sig till vår klinik.

Kontakta oss

Boka tid

På vår klinik möter vi patienter med en mängd olika besvär som kan påverka deras vardag och livskvalitet. En av de vanligaste orsakerna till att patienter söker vår hjälp är ryggsmärta, som kan bero på olika saker som skada, överansträngning eller dålig hållning. Ryggsmärta kan vara svår att hantera och kan påverka många olika aspekter av livet, såsom sömn, fysisk aktivitet och allmänt välbefinnande.

Många patienter söker också vår hjälp för besvär i nacken, som kan ha många olika orsaker. Stress, skada eller dålig ergonomi vid datorn är några exempel på saker som kan orsaka nackbesvär. Nackbesvär kan leda till huvudvärk, trötthet och svårigheter att koncentrera sig, så det är viktigt att söka hjälp för att lindra besvären så fort som möjligt.

Huvudvärk är ytterligare ett vanligt besvär som många patienter söker hjälp för på vår klinik. Huvudvärk kan ha många olika orsaker, såsom spänningar i nacken, ögonbesvär, stress eller hormonförändringar. Det är viktigt att undersöka orsakerna till huvudvärken och välja en lämplig behandling för att lindra besvären och förbättra livskvaliteten.

Vi har också många patienter som söker vår hjälp för olika ledbesvär, till exempel artros i knäna eller höfter. Artros är en degenerativ sjukdom som kan leda till svårigheter att röra sig och utföra vardagliga aktiviteter. Genom att behandla ledbesvären på en tidig nivå kan vi hjälpa våra patienter att lindra smärtan och förbättra deras förmåga att röra sig och utföra vardagliga aktiviteter.