Om oss

Vi är stolta medlemmar i Svenska Naprapatförbundet & Kroppsterapeuternas Riksförbund.

Kontakta oss

Boka behandling

Vi gör vårt yttersta för att du ska må bra igen på kortast möjliga tid.

Full Funktions klinik som ligger på Tegnergatan 51, med gångavstånd både från Odenplan, Hötorget, Rådmansgatan och T-centralens tunnelbanestationer. Här arbetar legitimerade naprapater, massörer och idrottsmassörer.

Full Funktion har gått följande vidareutbildningar
 • Steg 1 Idrottsmedicin (SIMF)
 • Steg 2 Idrottsmedicin (SIMF)
 • Athletic Team Coach (Eleiko)
 • Steg 2 Strength Coach (Eleiko)
 • High performance movements (Elite coaching Sweden)
 • Biomekanikens betydelse vid fotledsskador (BHoSC Michael Weber, SIMF)
 • Biomekanisk manuell Medicin (L-M Wester)
 • Tillverkning av ortopediska inlägg/sulor (Balkefors Ortopedic System)
 • Dry Needling tekniker – Steg 1,2 & 3
 • SERA, fördjupning i smärta för muskuloskeletal behandling
 • Maternity health (by Mamma mage)

Vår vision

Vår vision är att du ska må bättre så snabbt som möjligt. Vi hjälper dig att få bukt med dina besvär – både stora och små, akuta och långdragna.

Våra värden

Vi bryr oss om hela människan, ser komplexiteten i varje människas liv och vi försöker alltid att tillgodose ditt behov på bästa sätt.

Vårt team

Vi är legitimerade naprapater, massörer och idrottsmassörer med lång erfarenhet inom hälsa, rehab & träning. Vi har även lång erfarenhet av att arbeta med elitidrottare.

Anpassad efter dig

Innan vi påbörjar behandling gör vi en grundlig undersökning för att fastställa orsakerna till besvären och för att kunna välja rätt behandlingsmetod. Därefter anpassar vi behandlingen efter dina individuella behov och mål, för att så snabbt och effektivt som möjligt bli fri från smärta och återfå rörlighet och livskvalitet.

Experter

Vi är experter på att behandla och förebygga muskel- och ledbesvär. Vi har utbildning och erfarenhet inom området och kan hjälpa dig att bli fri från smärta och återfå rörlighet och livskvalitet. Våra behandling är skonsam och effektiv, och vi anpassar dem efter dina individuella behov. Lita på vår expertis och boka tid hos oss idag.

Hur vi jobbar

Vi använder oss av en mängd olika metoder för att behandla och förebygga muskel- och ledbesvär. Dessa metoder kan variera beroende på patientens specifika behov och mål, men de kan inkludera behandlingsmetoder som muskulär behandling, led manipulationer, stretchning, massage, stötvågsbehandling, akupunktur / dry-needling, träning och rehabilitering, samt rådgivning om livsstilsfaktorer som kan påverka muskel- och ledhälsan. Vårt mål är att använda de metoder som är mest lämpliga för att hjälpa dig att bli fri från smärta och återfå rörlighet och livskvalitet.

Sagt om oss

Sedan flera år anlitar vi Full Funktion för behandlingar Behandlingarna har bidragit till att vi har låga sjukskrivningstal, trots att vi sitter mycket stilla i vårt kontorsarbete.
Martin GrimlundVice VD - Win Win Ekonomi AB
Det som vi tycker om är att behandlingarna utgår från varje individ och anpassas efter dennes behov och önskemål
Henrik DahrnéDelägare - Flood Herslow Holme
https://fullfunktion.se/wp-content/uploads/2022/12/martin-transparent.png
Vi är ett tight team som samarbetar med varandra för att kunna ge dig den bästa behandlingen.
Martin ErlandssonDelägare