Ortopediska inlägg Stockholm

Kontakta oss

Boka tid

Ortopediska inlägg Stockholm – Bra pris

Har du ont i knän, ryggen, höfter eller överpronerar med fötterna? En enkel och effektiv lösning kan då vara ortopediska inlägg från Fullfunktion i Stockholm. Med inlägg i skorna formade efter hur du och din kropp rör dig kan du få ett bättre stöd för dina fötter till ett bra pris. Ortopediska inlägg kan du använda som sulor i dina skor för att stödja, stabilisera och biomekaniskt balansera upp din fot. De har även som funktion att avlasta din fot för att minimera överbelastningar och smärta på olika ställen i kroppen och skapa så stabil pronation som möjligt. Detta hjälper hela din kropp. Knän, höfter, rygg – hela kroppen. Ju mer korrekt du kan gå och springa på dina fötter, desto mer avlastande och balanserande för resten av kroppen. Det går att göra mycket med minimala insatser. Givetvis kan det vara nödvändigt för många att ta hjälp för sina besvär genom naprapatbehandlingar, men ortopediska inlägg är ett bra stöd i vardagen för att bibehålla resultat även från andra håll.

Ortopediska inlägg – Hur fungerar det?

Ortopediska inlägg är en bra investering i relation till sitt förmånliga pris och sin funktion. Dels blir det bekvämare att gå, dels minskas värk i kroppen betydligt. Men även spenderas en mindre summa pengar än köp av olika typer av behandlingar. Du förenklar helt enkelt vardagen och kan röra dig bättre, längre och mer. Innan man sätter igång med skapandet av själva inläggen så kan vi utföra en del analyser för att säkerställa att inläggen passar perfekt för just dig. Vi rekommenderar att ni genomför en fotanalys, detta för att säkerställa att inläggen formas på rätt sätt för just dina fötter. Om du vill kan vi även genomföra en individuell screening och rörelseanalys, dessa berättar tydligare var någonstans överbelastningen sker som orsakar dina besvär. Full Funktion är en naprapatklinik i Stockholm som arbetar just med att få kroppens fulla funktion att fungera. Vi ser till hela kroppen, dess system och samverkan och enbart på så sätt kan man skapa varaktiga resultat. Vi arbetar med en mängd kunder som både vill genomgå behandlingar inom naprapati och som får stort stöd av ortopediska inlägg i Stockholm. Priser för dessa är anpassade efter kvalitetssulor som du kan använda under en lång tid.

Vad är det för pris på ortopediska inlägg i Stockholm?

För ortopediska inlägg i Stockholm är priset 1 950 kronor. Vi kan även hjälpa er med noggranna och fördjupade analyser av kropp och dina fötter. Med hjälp av denna analys får du en bra informationsgrund för hur du kan arbeta med din kropp utöver dina ortopediska inlägg. Behöver du ortopediska inlägg och direkt vill boka tid? Välkommen till oss så hjälper vi dig! Ta hjälp av Full Funktion för dina besvär så hjälper vi dig till en smärtfri livsstil.