Företagsbehandlingar

Vi hjälper företag att skapa mer hälsofrämjande arbetsplatser. Exempelvis företagsmassage, en lönande förmån som dessutom är avdragsgill.

Kontakta oss

Boka tid

Vi skapar en hälsofrämjande arbetsplats

Sjukskrivningar på grund av långvarig smärta från rygg, nacke och stressrelaterade sjukdommar har sedan många år tillbaka varit en av de vanligaste orsakerna till sjukfrånvaro och en dålig arbetshälsa i Sverige.

Våra behandlingar består av naprapati, rehabilitering, akupunktur, massage, sjukgymnastik och träning, allt efter personalens behov och önskemål. Vi tar med oss våran utrustning som behandlingsbänk till företaget och utför våra behandlingar på plats så att det ska bli så enkelt och tidseffektivt som möjligt. Vi erbjuder även föreläsningar och ergonomisk rådgivning där vi bla. kan ge träningstips.

Företagsmassage – en lönande förmån som är avdragsgill

En förebyggande behandling som massage eller sjukgymnastik som bla. motverkar stress betraktas som en skattefri förmån av Skatteverket. Naprapati är en annan sådan behandlingsform. Åtgärder som syftar till att förebygga och motverka ömhet och stelhet i exempelvis axlar, armar, nacke eller rygg som kan uppkomma i samband med ensidigt arbete och kan alltså betalas med friskvårdsbidrag.

Massage

Våra naprapater på Full Funktions klinik i Stockholm kan erbjuda olika typer av massage till företaget så som idrottsmassage och helkroppsmassage

Genom att erbjuda våra tjänster till personalen så ökar välbefinnandet och trivseln på företaget samtidigt som många längre sjukskrivningar kan undvikas. Vi på Full Funktion ser på kroppen som en helhet och strävar efter att våra behandlingar ska verka förebyggande även innan problemen uppstår. Behandlingar på arbetsplatsen gör det enkelt och bekvämt för de anställda att få behandling utan längre arbetsuppehåll och lättillgängligt för alla.

Våra tjänster är fullt avdragsgilla för arbetsgivaren och leder inte till förmånsbeskattning för personalen.

Här kan du läsa mer om regler för personalvård, omsorg, bidrag och friskvård på Skatteverkets hemsida

Varje behandling är 30 minuter och minsta antalet behandlingar per tillfälle är 6 stycken. Kontakta oss för mer information.