Idrottsmassage Stockholm

Full Funktion är en naprapatklinik i Stockholm som har en helhetsyn på kroppen och bred kunskap kring allt från förebyggande naprapati till idrottsskador.

Kontakta oss

Boka tid

På Fullfunktion erbjuder vi idrottsmassage, en djupgående och effektiv behandlingsform utformad för att möta de specifika kraven från idrottare på alla nivåer och alla som vill ha en kraftfullare massage.

Idrottsmassage är inte bara för elitidrottare – det kan vara till stor fördel för alla som regelbundet deltar i fysisk aktivitet. Genom att fokusera på de muskelgrupper som utsätts för störst belastning under din specifika sport eller aktivitet, kan vår idrottsmassage hjälpa till att förbättra din flexibilitet, minska risken för skador och optimera din prestation samt behandla smärtbesvär.

Våra kvalificerade terapeuter använder en rad tekniker, inklusive djupvävnadsmassage, töjningar och triggerpunktsbehandling, för att lindra muskelspänningar, lösa upp knutor och främja snabbare återhämtning.

Men idrottsmassage handlar inte bara om att förebygga och behandla skador. Det är också ett fantastiskt verktyg för att förbättra ditt allmänna välbefinnande. Regelbunden massage kan bidra till bättre sömn, reducerad stress och ökad känsla av avslappning.

Kontakta oss för att upptäcka hur vår idrottsmassage kan bidra till din övergripande hälsa och sportprestationer. Vi ser fram emot att hjälpa dig att nå dina mål!