Naprapat Vasastan


Välkommen till Full Funktion när du behöver boka tid hos en Naprapat i Vasastan. Du hittar oss på Tegnérgatan 51 intill Tegnérlunden. Vi kan hjälpa dig med att få ordning på din kropp. Kontakta oss eller boka en tid med hjälp av knapparna nedan.

Kontakta oss Boka tid

Har du skador, ont, kronisk värk eller symptom från att du har en stressad kropp? Då kan en bra lösning vara att gå till en naprapat för att få veta varifrån problemen kommer, hur de är sammankopplade med andra delar av kroppen och vilken typ av behandling som är bäst för dig. För att få en mjuk och stark kropp kan man ibland behöva professionell hjälp. Vi står redo för att hjälpa dig när du behöver det. Du kan också få akut hjälp av en naprapat i Vasastan.

När ska man ta hjälp av en naprapat i Vasastan?

Direkta skador är vanligtvis det som gör att man uppsöker en naprapat. Det kan exempelvis handla om idrottsskador, arbetsskador, överbelastning, skador från olyckor, artros och andra besvär som kan orsaka smärta. 

Ett mycket vanligt problem är stressrelaterade besvär i kroppen. Detta kanske man inte uppfattar som ett “akut” problem för att uppsöka naprapat i Vasastan, men faktum är att stress kan orsaka en mängd problem för kroppen som man kan behöva hjälp för att komma tillrätta med.

Allt i kroppen samverkar. Symptom på stressrelaterade problem är till exempel spänningar, huvudvärk, muskel- och ledvärk. Att ha ont i kroppen påverkar förstås också hur man mår mentalt. Att ta hand om kroppen handlar om välbefinnande för hela dig.

Många lider av kronisk värk och då är det nödvändigt att vara snällare mot kroppen. En effektiv lösning för många människor är då just naprapati. Vid dessa problem bör man söka hjälp av en naprapat i Vasastan eller annan plats nära där du bor eller din arbetsplats.

Inom naprapati kan du få hjälp med metoder som mjukdelsbehandling, mobilisering och massage. Triggerpunktsbehandling är en annan effektiv behandling för att minska smärta i spänd muskulatur. Metoder som muskeltöjning, akupunktur, elektroterapi, muskelpressur, stötvågsbehandling och laserterapi är också effektiva. 

Det är även bra att skapa individuella träningsprogram och få råd om rehabilitering och ergonomi för att skapa varaktiga resultat. När du kommer till vår klinik i Vasastan så går vi alltid igenom dina behov och skapar en personlig plan för att du ska få hjälp och lindring både direkt och på lång sikt.

Full Funktion erbjuder även tider akut

naprapat vasastan

Full Funktion är en naprapat i  Vasastan som arbetar med just det som namnet säger – att skapa full funktion i din kropp. Vi ser till hela kroppen, dess system och hur de samverkar. Den helhetssyn vi har på kroppen gör att vi kan hjälpa dig bättre för långvariga resultat för hela kroppen.

Våra medarbetare är utbildade och certifierade inom flera områden såsom idrottsmedicin, akupunktur, biomekanik, axelrehabilitering och fysträning. Detta gör att vi har kunskap inom många områden för att få din kropp mjukare, rörligare och smärtfri. Vi har alla även vidareutbildning inom idrottsskador.

Ta hjälp av Full Funktions naprapater i Vasastan för dina besvär så hjälper vi dig till en smärtfri livsstil. Du vet väl om att vi även har akuttider för naprapati vid akuta problem?

Kontakta oss för att boka tid, alternativt boka din tid online!