Naprapat Rådmansgatan


Letar du efter en naprapat som är centralt belägen i Stockholms innerstad runt Rådmansgatan? Då har du hittat rätt!

Kontakta oss Boka tid

Full Funktion är naprapat precis vid tunnelbanestationen Rådmansgatan. Du tar dig lätt och smidigt till oss, vi erbjuder både akuttider och långsiktiga behandlingar. Vi ser till kroppen som helhet och vet vad som krävs vad det gäller förebyggande naprapati, behandling av rygg- och nackskador och även hantering av idrottsskador. Vi är din naprapat vid Rådmansgatan!

Behandlingar hos naprapat Rådmansgatan

Full Funktion är en naprapat vid Rådmansgatan som har en djup kunskap om kroppen och ett brett erbjudande vad det gäller behandlingar. Hos oss kan du behandlas genom:

  • TENS (elbehandling)
  • Ultraljud
  • Manipulation
  • Stretching
  • Massage
  • Akupunktur
  • Mobilisering
  • Triggerpunkter
  • Laserbehandling
naprapat rådmansgatan

Naprapater arbetar för att öka rörligheten och funktionen i kroppen genom att behandla muskler och leder. Vi, som naprapat vid Rådmansgatan, erbjuder en mängd olika behandlingar och sätt att få bort smärta och läka skador. Full Funktion kombinerar ortopedisk medicin med kunskap om kroppens uppbyggnad, funktion och rörelse. Tack vare vår stora bredd kan vi anpassa vilken typ av behandling du får, allt för att uppnå snabbaste smärtlindringen och den mest långsiktiga lösningen.

Naprapat vid Rådmansgatan behandlar många skador

Rygg- och nacksmärtor är en av de vanligaste orsakerna till att någon söker hjälp av en naprapat vid Rådmansgatan. Det kan handla om ryggskott, som både kan komma plötsligt eller långsamt komma krypande. Men även nackspärr är ett vanligt skäl att besöka en naprapat, och vi har hjälpt många att få tillbaka rörligheten i nacken.

Full Funktion ser som sagt var till helheten i kroppen, och då är hjärnan så klart en del. Vi vet att stressrelaterade skador ofta tar sig uttryck i fysiska smärtor och åkommor, naprapati är ett effektivt sätt att behandla detta på. Vi hjälper dig att bli av med spänningar, muskel- och ledvärk samt huvudvärk, som uppkommit på grund av stress.

Idrottsskador, hos både motionärer och elitidrottare, är också något som en naprapat vid Rådmansgatan kan hjälpa till med. Hos Full Funktion är alla vidareutbildade inom idrottsskador och vi har stor erfarenhet av rehabilitering av denna typen av skador.

Många gånger kan också fötterna vara orsaken till att man känner smärta i knä, rygg eller höfter, en felaktig belastning på foten resulterar ofta i överbelastningsskador. Vi gör formgjutna sulor och ortopediska inläggssulor för att hjälpa våra kunder att få en korrekt fotställning.

Akut hjälp från naprapat Rådmansgatan

Tack vare vårt centrala läge kan du snabbt och lätt ta dig hit även om du har hamnat i ett tillstånd av akut smärta. Smärta i rygg eller nacke påverkar hela vårt liv och vi vet att det är viktigt att snabbt bli smärtfri. Därför har vi akuttider som går att boka via vår hemsida. Vi hjälper dig att snabbt bli smärtfri, samtidigt som vi genom träningsscheman och rehabilitering kan hjälpa dig att på lång sikt slippa återkommande besvär.

Företagsmassage från naprapat Rådmansgatan

Full Funktion erbjuder företagsmassage ute på arbetsplatser. Vi tar då med oss all utrustning som behövs och ni låter er personal få en halvtimmes behandling direkt på arbetsplatsen. Det är ett uppskattat inslag i vardagen som ökar trivseln och välbefinnandet hos medarbetarna. Naprapati är avdragsgillt och personalen förmånsbeskattas inte.

Kontakta oss idag! Eller boka en tid direkt här!