Naprapat Odenplan


Söker du en naprapat nära Odenplan? Välkommen till oss på Full Funktion! Vår klinik ligger på Tegnérgatan 51 på behagligt gångavstånd från Odenplans tunnelbanestation. Kontakta oss eller boka en tid direkt.

Kontakta oss Boka tid

Naprapati är en bra behandlingsmetod för många som lider av skador, smärta, kronisk värk eller fysiska symptom orsakade av en stressad kropp. För att få veta varifrån problemen kommer, hur de är sammankopplade med andra delar av kroppen och vilken typ av behandling som är bäst för dig så är du välkommen att besöka våra naprapater. För att få en mjuk och stark kropp kan man ibland behöva professionell hjälp för att hitta de bästa metoderna. Välkommen att boka en tid hos en kunnig och erfaren naprapat på Odenplan redan idag!

När ska man ta hjälp av en naprapat?

Det är ofta när man upptäcker direkta skador som man uppsöker hjälp. Det kan handla om idrottsskador, arbetsskador, överbelastningar och skador från olyckor. Skador likt dessa skapar ofta ett behov av fysträning, manipulation, mobilisering och mjukdelsbehandling genom stretching eller massage. Vid besvär som dessa bör du uppsöka en naprapat för att börja arbeta aktivt med dem.

Något som många också har stora besvär av är artros och stressrelaterade skador. Detta ser man inte vanligtvis som ”akuta” problem för att uppsöka en naprapat, men faktum är att artros och stress kan orsaka en mängd besvär för kroppen. När det rör stress handlar det sällan bara om psykosociala påfrestningar utan även en mängd fysiska problem.

Allt i kroppen samverkar. Symptom på stressrelaterade problem är till exempel spänningar, huvudvärk, muskel- och ledvärk eller besvär med andra organ såsom mage och tarmar. Det är även vanligt att detta orsakar påfrestningar för hjärnan. Många lider av kronisk värk vilket också gör det nödvändigt att vara snällare mot kroppen och stödja den för en så normal vardag som möjligt. En effektiv lösning är då just naprapati. Vid dessa problem kan en naprapat på Odenplan eller någon annanstans i Stockholmsområdet vara till hjälp.

Full Funktion – en naprapat nära Odenplan

naprapat odenplan

Inom naprapati kan du få hjälp med en mängd behandlingar. Några vanliga metoder som naprapater använder sig av är mjukdelsbehandling, mobilisering och massage. Du kan också få hjälp med triggerpunktsbehandling som är en väldigt effektiv behandling för att minska smärta i spänd muskulatur. Andra metoder är muskeltöjning, akupunktur, elektroterapi, muskelpressur, stötvågsbehandling och laserterapi. Det är också bra att skapa individuella träningsprogram och få råd om rehabilitering och ergonomi för att skapa varaktiga resultat.

Full Funktion är en naprapat på Odenplan i Stockholm som arbetar med just det – att hitta kroppens fulla funktion. Vi ser till hela kroppen, dess system och samverkan. Vår helhetssyn på kroppen gör att vi bättre kan hjälpa dig att få långvariga resultat och en mjuk och stark kropp. Våra medarbetare är utbildade och certifierade inom flera områden. Idrottsmedicin, akupunktur, biomekanik, axelrehabilitering och fysträning är några av dessa. Vår utbildning och våra certifikat innebär att vi har breda kunskaper för att få din kropp smärtfri. Vi har alla även vidareutbildning inom idrottsskador.

Ta hjälp av Full Funktion för dina besvär så hjälper vi dig till en smärtfri livsstil. Du vet väl om att vi även har akuttider för naprapati vid akuta problem?

Kontakta oss via telefonnumret längre ned på sidan eller boka en tid här direkt!