Naprapat akut i Stockholm City


Är du i akut behov av en naprapat i Stockholm city? Kontakta oss på Full Funktion så ser vi till att hjälpa dig!

Kontakta oss Boka tid

Behöver du en tid akut hos en naprapat i Stockholm? Vårt team av duktiga naprapater står redo att ta emot dig om du behöver lindring och hjälp vid akut smärta, låsningar eller skador. Du hittar oss centralt på Tegnérgatan.

Vi hjälper dig med att identifiera problemen, varifrån de kommer och hur man bör arbeta med dem för att återgå till en normal vardag. Våra naprapater kan hjälpa dig med en mängd fysiska problem. Allt från olika typer av skador, smärta och kronisk värk till stressrelaterade problem som uttrycker sig fysiskt.

När bör jag uppsöka en naprapat i Stockholm?

När du har idrottsskador, arbetsskador, överbelastningar, skador från olyckor artros eller andra besvär som orsakar smärta kan du ta hjälp av naprapat i Stockholm. Skador som dessa kan behöva kontinuerlig behandling för att hålla värk tillbaka, medan det i andra lägen bara krävs en behandling för att bli av med problemen. 

Även om man tidigare har blivit behandlad av en naprapat så kan vissa besvär återkomma och kräva akut behandling för att man ska kunna hantera smärtan eller utföra sina arbetsuppgifter utan problem. Just därför har vi akuttider så att du inte ska behöva vänta onödigt länge på att få hjälp. Ju tidigare man sätter in korrekta åtgärder desto bättre är chanserna att slippa kroniska komplikationer av en skada.

Vanliga behandlingsmetoder som du kan ta hjälp av inom naprapati är mjukdelsbehandling genom massage och stretching, mobilisering, manipulation och akupunktur. Våra naprapater har god erfarenhet av att snabbt utvärdera problem och sätter in de åtgärder som krävs för att du på kortast möjliga tid ska bli bättre igen.

Naprapati hjälper vid många besvär

Du kan också vända dig till en naprapat i Stockholm när du känner av problem och skador som kan vara orsakade av stress, såsom spänningar, huvudvärk, muskel- och ledvärk till exempel. Alla dessa skador kan bidra till svårigheter i vardagen och det kan ta en lång tid innan man blir av med dem om man inte tar tiden att arbeta med dem eller tar professionell hjälp. Även för dessa problem kan mjukdelsbehandling, mobilisering, manipulation och akupunktur vara effektiva metoder. Även triggerpunktsbehandling är mycket vanligt. Lider du av kronisk värk är naprapati en väldigt bra lösning.

Eftersom att allt i kroppen samverkar är naprapati, akut som icke akut, ett bra sätt att få en bild av hur skadorna kan ha uppkommit, hur de påverkar andra delar av kroppen och hur man kan lösa problemen från grunden.

Akut naprapat Stockholm med ett helhetsperspektiv

naprapat akuttid stockholm

Full Funktion är en naprapatklinik i Stockholm City som arbetar just med att hitta kroppens fulla funktion. Vi ser till hela kroppen och olika delars samverkan för att skapa så varaktiga resultat som möjligt när våra kunder kommer till oss. Våra medarbetare är utbildade och certifierade inom flera områden. Idrottsmedicin, akupunktur, biomekanik, axelrehabilitering och fysträning är några av dessa. Alla medarbetare har även vidareutbildning inom idrottsskador. Den utbildning och de certifikat vi har erhållit har skapat oss en bred kunskap för att få din kropp smärtfri.

Vi erbjuder:

  • Naprapati i Stockholm, även akut
  • Expertis inom idrottsskador
  • Expertis inom fotskador
  • Behandlingar med en helhetssyn från grunden
  • Hjälp vid ortopediska besvär

Det finns en mängd olika sätt att behandla skador på och vi utgår alltid från ett helhetsperspektiv för att skapa rörlighet och reducera skador samt smärta. Vi utför behandlingar som mjukdelsbehandling, mobilisering och massage. Vi utför triggerpunktsbehandling, en effektiv lösning för att minska spänd muskulatur och smärta. Muskeltöjning, akupunktur, elektroterapi, muskelpressur, stötvågsbehandling, laserterapi och framtagande av individuella träningsprogram är annat som vi hjälper våra kunder med. Givetvis ger vi också råd om rehabilitering och ergonomi för att skapa varaktiga resultat.

Ta hjälp av Full Funktion för dina besvär när du behöver en akut tid hos en naprapat i Stockholm city. Vi hjälper dig till en smärtfri livsstil!

Kontakta oss eller boka en tid nu direkt.