Akut naprapat Vasastan


Är du i akut behov av en naprapat i Vasastan? Vi på Full Funktion finns här för dig då! Vår klinik ligger på Tegnergatan 51 intill Tegnerlunden, kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta oss Boka tid

Behöver du akut en naprapat i Vasastan? Full Funktion erbjuder akuttider som går att boka direkt på hemsidan – bli smärtfri snabbt och få hjälp att hålla smärtan borta långsiktigt. Ibland kommer en smärta plötsligt och oväntat, ibland kryper den långsamt på tills den är helt outhärdlig. Oavsett hur lång tid du har känt av smärtan kan vi hjälpa dig.

Akut hjälp av naprapat i Vasastan

Vi finns i fina lokaler på Tegnergatan mitt i Vasastan. Genom vår bredd, kunskap och erfarenhet som naprapater kan vi akut hjälpa dig med att bli av med smärtor och skador. Många gånger handlar de akuta smärtorna om ryggskott, nackspärr eller andra typer av nackskador. Men det kan också vara en idrottsskada som uppkommit plötsligt, för det är inte bara elitidrottare som skadar sig och behöver hjälp att komma tillbaka till rörligheten. Behöver du akut en naprapat i Vasastan så är det oss du ska vända dig till.

Vi erbjuder många olika behandlingar och vi har alla vidareutbildning inom idrottsskador. Bland annat utför vi:

  • Massage
  • Mobilisering
  • Manipulation
  • Laserbehandling
  • Dry needling
  • Träning
  • Akupunktur
akut naprapat vasastan

Rehabilitering, träning och ergonomisk arbetsposition är alla saker som vi hjäper till med, men som du kan utföra på egen hand, för att undvika att en akut smärta ska komma tillbaka igen. Träningen är det en personlig tränare som lägger upp åt dig, och anpassar till just din nivå och dina mål.

Naprapat behandlar rygg och nacke akut i Vasastan

Ryggen och nacken är de kroppsdelar som är vanligast när det kommer till vad våra patienter är i akut behov av en naprapat i Vasastan. Vid ett ryggskott, oavsett om det kommit plötsligt eller sakta krupit sig på, är musklerna alltid påverkade och ett effektivt sätt att behandla ett ryggskott på är en kombination av naprapati och rörelse. Låt alltid en utbildad naprapat behandla dig akut, det kan vara förödande att låta fel person behandla dina akuta åkommor.

Akut fotinlägg från naprapat i Vasastan

Att ta hand om våra fötter är av yttersta vikt, de inte bara bär hela vår tyngd, de är också orsaken till många smärtor högre upp i kroppen. Full Funktion vet hur viktiga dina fötter är och att de kan vara skälet till smärtor i höft, rygg eller knän. En felaktig fotställning kan resultera i överbelastningsskador någon annanstans i kroppen. Full Funktion gör ortopediska inläggssulor och formgjuter sulor efter din fot. Du kan ta med sig sulorna hem samma dag som du gjort dem.

Varmt välkommen akut till naprapat i Vasastan

Oavsett varför du känner smärtor eller har en skada är du välkommen till oss i Vasastan. Vi tar emot dig på akuttider för skador och smärtor som måste behandlas skyndsamt, men vi arbetar även förebyggande för att smärtor inte ska uppkomma. Dessutom behandlar vi stressrelaterade skador som huvudvärk, muskel- och ledvärk samt olika typer av spänningar i kroppen. Vi vet att kroppen påverkas som helhet när något inte står rätt till, därför är det viktigt för oss att ha en stor bredd i vår kunskap och erbjuda flera olika typer av behandlingar. Allt för att du ska vara smärtfri och få tillbaka din rörlighet.

Kontakta oss eller boka en tid idag!